rokins rosa

✉  mrokins@yahoo.es  faceboook  twitter  instagram

Mercè Rocadembosch

Disseny, valor i creativitat per a la teva marca.

Entenc el disseny com un mitjà per donar personalitat i valor a la marca del client. Cada nou projecte l’enfoco amb la màxima implicació ja sigui petit o gran.

DISSENY

Àmplia experiència en el camp del disseny i la comunicació, especialment en el disseny corporatiu (tant en l’àmbit cultural i institucional com en l’empresarial) desenvolupant feines de disseny gràfic, direcció d’art, copy, fotografia i il·lustració.

He format part de l’equip d’alguns estudis de Barcelona per períodes llargs, com Zona Comunicació i Natural, on he tingut l’oportunitat de treballar per clients com: La Universitat Oberta de Catalunya UOC, el FAD, Tallers Oberts (Jornades de Portes Obertes als tallers dels artistes de Barcelona), La Fundació i Comunicació Gràfica, El Museu del Vi, Acció (la Generalitat de Catalunya), Turisme de Catalunya, els Ajuntaments de Barcelona, Terrassa i Igualada, Goodyear, Swach, Gustavo Gili, Planeta DeAgostini, Promopress…

“Em fascina el disseny i l’art. M’apassionen especialment els universos que hi ha amagats al darrera: els processos, les idees, la creativitat, les emocions, la voluntat comunicativa, el sentit estètic, el crític i el de l’humor”.

COMPETÈNCIES

 • Creativitat i Comunicació
 • Orientació a l’assoliment
 • Flexibilitat i gestió del canvi
 • Pensament analític i conceptual
 • Preocupació per la qualitat
 • Responsabilitat

(Graduat Superior de Disseny Gràfic. Elisava, Barcelona)

INTERESSOS

FORMACIÓ

Programació i impartició de tallers de creativitat per a diferents col·lectius.

(Certificat de Professionalitat de Docència de la Formació Professional per a l’ocupació.)

DINAMITZACIÓ CULTURAL

 • Col·laboració en el festival de curts FILMETS, coordinant Off-escoles. (3 mesos, 2016).
 • Articulista d’opinió a espaifotografic.cat (2013-2105).
 • Membre del grup de disseny i art Papermind, el qual ha realitzat exposicions, tallers i 25 números de la revista amb el mateix nom (premiada amb dos Laus el 2009). (2008-2014).
 • Membre del XFAD (associació del FAD). (2000)

(Certificat de Professionalitat de Dinamització, Programació i Desenvolupament d’Accions Culturals.)

ART

 • Membre de (mim). Equip format amb la fotògrafa Montse Argerich desenvolupant projectes que barregen disseny, fotografia i experimentació.
 • Creadora de continguts al bloc mrokins.blogspot.com (bloc personal).
 • Realització d’exposicions fotogràfiques i instal·lacions efímeres, tant individuals com col·lectives. En són exemples: “La Vídua Negra”, “4 Sobre 4”, “Mosaic Sensazione”, “Metàfores Visual”, “Sàvia Vellesa”, “El Formiguer”… presentades en diferents festivals i espais expositius com: El BAC (Festival d’Art Contemporani de Barcelona), al Show Room Bisazza Profesional, el festival Temps de Flors de Girona, la Sala Patalarga de Manlleu, Sala d’Art Mil·lenari de Vic, Kovent.0
Agraïments i col·laboracions> Montse Argerich (sensibilitat en estat pur. Fotografia tallers oberts), Juan Cardosa (bomba de rellotgeria en estat perpetu de creació), Jacint Lluch (el guia), Zona comunicació (la ruta), Jordina Tió i Mercè Serra (bon cop de falç), Xavier Faraudo (el ojo que todo lo ve), Carles Murillo i Sara Santos (saben más de lo que cuentan), Albert Codina (rizando el rizo) // Eduard Crispi (fotografia NCB), Emili Padrós (fotografia linguamón), Alberto Navarro (fotografia Argos).